Vous utilisez un navigateur Internet obsolète. Nous vous recommandons d'installer le dernier navigateur Internet pour un affichage optimal de ce site Web. Un navigateur Internet à jour garantit également une navigation sécurisée.

Projet de nouvelle construction

Kallista

Hedendaags wonen in centrum Wenduine met strand en duinen als uw achtertuin.
Kallista  - Immo Vinck

Omschrijving

Residentie “Kallista” is een hoogstaand, kleinschalig nieuwbouwproject gelegen in het centrum van Wenduine. Met strand en duinen als uw achtertuin, winkels en diverse drink- en eetgelegenheden op wandelafstand geniet dit project van een bijzonder gunstige ligging.
Dit kleinschalig project omvat 7 luxe appartementen, elk met een oppervlakte van maar liefst 146m2 en een ruim zuidelijk georiënteerd terras waar u kan genieten van een panoramisch uitzicht over de gemeente Wenduine. Met een gevelbreedte van maar liefst 13 meter beschikt elk appartement over uitzonderlijk veel lichtinval.

Kallista  - Immo Vinck
Kallista  - Immo Vinck

Comfort

Het gebouw onderscheidt zich in de eerste plaats door haar luxueuze vormgeving en strak karakter. De afwerking is van hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan de laatste normen met betrekking tot isolatiewaarden en energie efficiëntie. Zo is ieder appartement voorzien van een individuele, hoogrenderende condensatieketel op aardgas in combinatie met een ventilatietype D. In functie van een optimaal ruimtegebruik heeft men geopteerd voor vloerverwarming. Naast de geringe, ecologische voetafdruk heeft deze toekomstgerichte aanpak tal van voordelen voor zowel uw maandelijkse energiefactuur als uw persoonlijk comfort.

Ook op gebied van afwerking wordt u een hoge standaard geboden, zo zijn er ruime budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen, volledig in lijn met uw smaak én goesting.
 

Troeven

? winkels, horeca, openbaar vervoer en strand op wandelafstand
? 13m gevelbreedte voor optimaal lichtinval
? panoramisch uitzicht over Wenduine
? 3 slaapkamers en 2 badkamers
? 146m²
? zuidelijk terras
? 6% btw mogelijk

Kallista  - Immo Vinck
Kallista  - Immo Vinck
8
Units
89 %
Verkocht
3
Slaapkamers
7
Terrassen
déc.2024
Oplevering
147 m²
Min. opp.

Projet de nouvelle construction

Kallista

Ruime 3-slaapkamer appartementen met een uiterst hoogwaardige afwerking.
Kallista  - Immo Vinck